Wij zijn QUICK PICK

Onze naam zegt het al, wij halen snel uw rommel op die niemand meer wil hebben. Wij bieden afvalverwijdering aan zowel voor particulieren thuis als voor bedrijven.

Wilt u snel en efficiënt van uw afval af? Quick pick neemt in principe alles mee zolang het niet gevaarlijk is en opgetild kan worden door de twee sterke teamleden. Zo nemen we met gemak een verscheidenheid aan huishoudelijk en werkplaatsafval mee, zoals matrassen, meubels, elektronica, apparaten, televisies, fitnessapparatuur en meer.

Tegenwoordig vragen gemeenten geld voor het afvoeren van afval, daarnaast zijn de weken die je moet wachten vaak erg lang. Dit zorgt ervoor dat mensen die niet zelf hun spullen kunnen inleveren bij de kringloop of milieustraat vaak weken lang met spullen zitten opgescheept die overbodig zijn. Daarnaast wordt wanneer de gemeente langskomt, alles op een hoop gegooid en licht uitgesorteerd, maar echt verantwoord voor het milieu is dat niet

Wij doen het anders!

Wij vinden dat dit anders kan. We geloven namelijk dat als je iets meer je best doet er veel meer van afval te maken valt dan dat de gemeentewerf op dit moment doet. Wij werken samen met Kringloopwinkel Nieuwe Hoop waar we zelf een eigen sorteercentrum hebben gemaakt. We halen spullen uit elkaar en scheiden grondstoffen en materialen die nog gebruikt kunnen worden, deze bieden we aan bij andere ondernemers. Zo zie je dat een matras (wanneer deze uit elkaar wordt gehaald) gebruikt kan worden als isolatie bij woningbouw. Ook werken we met Renewi die op haar beurt de spullen ophaalt en verwerkt. Zo maken wij de circel rond en zorgen we dat afval zo minimaal mogelijk ook écht afval wordt.

LET OP! Wij zijn niet verbonden aan, noch werkzaam als gemeentelijke instantie. Wij zijn een private onderneming en verlenen onze diensten tegen betaling. Wij zijn geen vervanger voor de gemeentelijke regelgeving. Wij zijn ook geen vervanger voor de milieustraten.

0